Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIASSISTENT TILL EXPANSIVT BOLAG I SOLNA

Om företaget

Vi söker nu efter en driven och kontaktskapande Ekonomiassistent med fokus på kundreskontran till en av våra kunder. Företaget bedriver verksamhet inom livsmedelsbranschen och är ett snabbväxande familjeföretag. Med huvudkontor i Solna, finns även möjlighet till hybridarbete.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer fokus ligga på att utföra och ansvara för delprocesser inom bolagets reskontror. Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera:
• Enklare löpande bokföring
• Registervård av kundreskontran
• Delaktig i bokslut
• Delaktig vid revision
• Kontoavstämningar
• Kommunicera med företagets externa så väl som interna kunder
• Övrig ekonomiadministration
• Uppmärksamma potentiella förbättringsprocesser samt aktivt delta i ekonomifunktionens ständiga förbättringsarbete.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet av arbete inom kund- och/eller leverantörsreskontra. Du bör kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du besitter grundläggande kunskaper inom Excel och har god systemvana.
Som person är du utvecklingsdriven och serviceinriktad med god prioriteringsförmåga. Du vågar ta egna initiativ, samtidigt som du trivs bra som en del av ett team. Du har ett öga för förbättringsmöjligheter och effektivisering och trivs i en föränderlig miljö.

Framgångsfaktorer

• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
• Noggrann, ambitiös, serviceinriktad och social

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Solna, möjlighet till hybridarbete
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-21
Denna tjänst är en hyrrekrytering där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund och sedan blir anställd utav kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34.

TillsvidareanställningSolnaHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-12-21

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail