Kontakt

EKONOMIASSISTENT PÅ DELTID TILL ANNELL

Är du ekonomistudent och söker ett deltidsjobb som Ekonomiassistent? Är du driven och vill få möjligheten att praktiskt börja arbeta med redovisning? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för dig!

Vi söker dig som har minst ett år kvar av din utbildning för ett långt uppdrag på ca 20-30 % där arbetstiderna är flexibla.

Om företaget

ANNELL LJUS OCH FORM AB utvecklar och marknadsför sedan 1962 armaturer och ljussystem för professionell belysning inomhus och utomhus. VD Jonas Annell, Tomas och Staffan Annell tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svensk belysning i över 90 år.

ANNELL är ett registrerat varumärke som står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar dem i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Ljus för människor.

Här välkomnas du till ett modernt och nytänkande bolag med engagerade och trevliga kollegor. Kontoret är beläget i ljusa och fräscha lokaler i Alviks Strand med en fantastisk utsikt i två väderstreck.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent hos Annell kommer du att vara behjälplig med olika typer av uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning. Du kommer även stundtals att få svara i växel samt fördela mail som kommer in.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Fakturering
• Skicka betalningar
• Påminnelsehantering
• Enklare bokföring

Din profil

Till rollen som Ekonomiassistent hos Annell söker vi dig som studerar ekonomi och har minst ett år kvar av din utbildning. Du är en nyfiken, ambitiös och ansvarsfull person som har en god förmåga att planera och driva ditt arbete framåt. För att passa in i rollen och på bolaget i stort söker vi en social, ödmjuk och prestigelös person som vill utvecklas.

Har du tidigare praktiserat eller arbetat inom en ekonomifunktion är detta meriterande men inget krav. Har du rätt inställning och drivet att lära dig så finns goda chanser att snabbt växa in i rollen och utvecklas.

Framgångsfaktorer

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Social, kommunikativ och lösningsorienterad
• Pågående studier inom ekonomi, minst ett år kvar

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Augusti 2024
OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Alviks Strand, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-05-31

Detta är ett längre konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Resultat AB och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas snabbt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på 073 – 311 68 62.

TimanställningStockholmDeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2024-05-31

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail