Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIASSISTENT MED TEAMLEDARANSVAR TILL VÅR KUND I UPPLANDS VÄSBY

EKONOMIASSISTENT MED TEAMLEDARANSVAR TILL VÅR KUND I UPPLANDS VÄSBY

Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent och vill ta steget in i en teamledarroll?

Om företaget

Vår kund är Nordens största handlare av bilar och har ett stort butiksnät i Sverige. Här kommer du att få arbeta, stötta och vara ett bollplank mot dina kollegor. Vår kund har sitt kontor i Upplands Väsby söker en driven person som vill ta ett teamledaransvar till sitt team.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teamledare kommer du att arbeta med en grupp om fem ekonomiassistenter som gemensamt arbetar med kund-och leverantörsreskontran. Dina dagliga arbetsuppgifter består huvudsakligen av att stötta och coacha din grupp för att uppnå gemensamma mål. Kommunikationen är rak och enkel vilket ställer krav på att du är prestigelös och flexibel, det är till dig som dina kollegor tar en första kontakt vid eventuella frågor.
Det är viktigt att du är en ödmjuk och trygg lagspelare.
Du kommer även att arbeta med betalningsvillkor och övervakning av kassaflödesprognos, hantera fakturor för att sedan återkoppla till servicecenter, kreditkontroll, processutveckling.

Din profil

Vi söker dig som drivs av coacha i vardagen och vill vara en förebild för dina kollegor och ser även att du är nyfiken och vill utvecklas i din ledarroll. Du lägger ett stort värde i att leda och stötta dina medarbetare i det dagliga arbetet och är inte rädd för att ta tag i arbetsuppgifter som kan förbättras.

Du tror att du har arbetat som ekonomiassistent tidigare och vill ta steget in en teamledarroll. Du trivs i en miljö som präglas och utveckling och förbättringar där du får energi av att få se dina medarbetare växa i deras roller.

Framgångsfaktorer

• 3-4 års arbete inom kund -och leverantörsresekontra
• Intresse för att leda och utveckla
• Prestigelös, flexibel och kommunikativ

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 31/03-2023

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidman

Ansök senast:2023-03-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail