Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIASSISTENT MED ERFARENHET SÖKES TILL ENTREPRENADSBOLAG I LINDOME/ KUNGSBACKA

Söker du efter en bred roll med utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Om företaget

Keller Grundläggning är ett internationellt dotterbolag till Keller Group plc. Med närvaro i fler än 40 länder på 5 kontinenter är Keller världens största oberoende geotekniska lösningsspecialist. Även om deras bidrag ofta är osynligt, berör arbetet de gör nästan alla aspekter av det moderna livet. Keller hjälper till att skapa infrastrukturen för byggnaderna i hjärtat av vårt samhälle över hela världen.

I Sverige har Keller kontor i Göteborg och Stockholm med verksamhet från norr till söder och ett drygt hundratal anställda.
Kontoret i Göteborg är i dagsläget beläget i Lindome men kommer till sommaren 2023 flytta till Kungsbacka.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att samarbeta med dina kollegor på ekonomiavdelningen och ha varierande arbetsuppgifter med fokus på reskontror och löpande bokföring.
Uppgifterna kommer att bestå utav men ej vara begränsade till:

• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• In-och utbetalningar
• Bokslutsarbete
• Finansiella rapporter

Din profil

Kanske jobbar du som Ekonomiassistent idag och vill utveckla dina kunskaper?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet utav ovan nämnda arbetsuppgifter som är engagerad, noggrann, social och som vågar ta egna initiativ. Du har väldigt goda kunskaper i Engelska i både tal och skrift och en god förståelse för det ekonomiska flödet.

Vidare så är du prestigelös och vill utveckla dina kunskaper inom Ekonomi.

Framgångsfaktorer

• Erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter
• Engagerad, social och noggrann
• Kommunicerar obehindrat på Svenska

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående/ Enligt överenskommelse.
OMFATTNING:100%
PLACERING: Lindome, Västra götalands län.
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-17

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan eventuellt bli tillsvidareanställd hos dem. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Markus Kask

Ansök senast:2023-02-16

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail