Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIASSISTENT MED ANSVAR FÖR LEVERANTÖRSRESKONTRAN

Vi söker nu en ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran till snabbväxande och välmående Gatu och Väg Väst AB ( GVV ) med placering i Gunnilse.
GVV är i ett expansivt skede vilket innebär att du får en chans att växa i takt med företaget. Kontoret är placerat nära kollektivtrafik och det är gratis parkering utanför.

Om företaget

Gatu och Va¨g Va¨st AB grundades 2004 av VD Per Svensson. Idag a¨r vi ett marknadsledande fo¨retag inom anla¨ggnings- och betongunderha°llsarbeten. Vi utfo¨r arbeten pa° broar, hamnanla¨ggningar och parkeringsda¨ck samt arbeten inom vattenkraft och miljo¨. Vi utfo¨r uppdrag mot ba°de privata och offentliga besta¨llare. Med bas i Go¨teborg och Halmstad arbetar va°ra drygt 90 medarbetare varje dag fo¨r va°ra kunders ba¨sta. Va°r framtidsvision a¨r att va¨xa organiskt fo¨r att kunna hja¨lpa fler kunder. Vi arbetar aktivt med det genom att anva¨nda va°r skicklighet, upptra¨da schysst och alltid fo¨rknippas med god ordning och trivsamma arbetsplatser.

GVV ingår i Eleda Group som är en rikstäckande koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning på fem personer där alla har egna ansvarsområde men även ett nära samarbete där ni stöttar varandra. Ekonomiavdelningen sköter redovisningen för i dagsläget fem bolag som ingår i koncernen

• Ansvar för Leverantörsreskontran
• Kontakt med leverantörer och verksamheten
• Administration över bilar och maskiner
• Avfallsrapportering
• Övrigt förekommande kontorsuppgifter

Din profil

Som person är du prestigelös, ödmjuk samt go och glá.
Du kommer bli en nyckelperson då du ansvarar och driver leverantörsreskontra självständigt. Du är ansvarstagande, noggrann och arbetar strukturerat för att nå målen i ditt arbete. Det är ett högt tempo med ett stort flöde av leverantörsfakturor som skall konteras och projektföras vilket gör att du behöver vara stresstålig och klara av att jobba mot deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt
Du har god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Visma.net och Medius.

Framgångsfaktorer

• Erfarenhet av leverantörsreskontra
• Meriterande med erfarenhet av Visma.net och Medius
• Flytande svenska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Gunnilse
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-09-29

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli tillsvidareanställd på företaget. Låter detta som en intressant utmaning? Ansök gärna idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Tina L Kimming, 0723-090877

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Tina L Kimmingtina@resultatab.se072-309 08 77

Ansök senast:2023-09-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail