Kontakt

EKONOMIASSISTENT INOM LEVERANTÖRSRESKONTRAN TILL KUNGENS KURVA

Om företaget

Är du en trygg och flexibel ekonomiassistent med minst 3 års erfarenhet inom leverantörsreskontran? Är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och tror dig trivas på ett bolag som har Kvalitet, Respekt och Samarbete som sina värdeord?
Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti och minst 3 månader framåt. Du kommer utgå från vår kunds kontor i Kungens Kurva med möjlighet till hybridarbete efter initial upplärningsperiod.
Låter detta som ett passande uppdrag för dig? Sök då gärna idag!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta tillsammans med företagets Ekonomiansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
• Hantering av leverantörsfakturor i försystemet Kofax
• Upplägg av nya leverantörer
• Kontering
• Hantering av påminnelser
• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontran. Som person är du en strukturerad, noggrann och flexibel i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta verksamhetsnära. Du är kommunikativ och utåtriktad och kommunicerar obehindrat på svenska. Har du arbetat i Entré Hantverksdata ses det som meriterande, men är ej ett krav.

Framgångsfaktorer

- Relevant gymnasie-, högskole- eller universitetsutbildning.
- Minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontran.
- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: 5 augusti
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kungens Kurva, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-06-18

Denna tjänst är en hyra på minst 3 månader där du blir anställd konsult hos oss på Resultat AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdrag kan tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James: 072-215 15 34

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-06-17

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail