Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIASSISTENT INOM KUNDRESKONTRA

Vill du som Ekonomiassistent till en roll där du kan bidra positivt till människors välmående och välfärd? Är du en driven person som gillar högt tempo och vill arbeta på ett stort bolag med mycket utvecklingsmöjligheter? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Vår kund är ett internationellt bolag inom vård- och omsorg. Du kommer utgå från deras kontor i centrala Stockholm och ingå i ett kundreskontrateam om ca 6 personer.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara: .
- Kundreskontra
- Löpande bokföring
- Erfarenhet/förståelse för kontoplanen

Din profil

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du behärskar svenska i både tal och skrift. I ditt arbetssätt är du noggrann och detaljstyrd, samtidigt som du har förståelse för hela det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du är en lyhörd, nyfiken och serviceinriktad person som tycker om att hugga in hjälpa till där det behövs i stunden. Att du även är prestigelös och flexibel samt kan ta dagen som den kommer är en förutsättning för denna roll.

Framgångsfaktorer

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Gillar högt tempo och är förändringsbenägen
- Erfarenhet av Navision är meriterande
- Ekonomisk utbildning eller likvärdig erfarenhet

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab)

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING:100%
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Elin Lidman, 070-145 86 36
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-09-30

Detta är en hyrrekrytering där du under provanställningen är anställd av oss på Resultat AB, för att sedan gå över till en fast anställning hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Lidman på telefonnummer 070-145 86 36.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Elin Lidmanelin@resultatab.se

Ansök senast:2023-09-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail