Kontakt

EKONOMIASSISTENT INOM KUNDRESKONTRA TILL STAMPEN MEDIA AB

Är du ute efter en roll som ekonomiassistent i en spännande och driven miljö? Ser du dig som en teamplayer med förmåga att se helheten? Då har vi rollen för dig!

Om företaget

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och arbetsplats för 1500 medarbetare. Med starkt förankrade mediehus på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med kvalitetsjournalistik. Vårt innehåll ger dig
senaste nytt, berör, fördjupar och breddar bilden av det samhälle vi lever i utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv.

Som ekonomiassistent på Stampen Media blir du del av ett härligt team på 5 personer som alltid stöttar och ställer upp för varandra. Här får du en trygg upplärning och möjlighet att utvecklas i din roll.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta inriktat mot företagets Kundreskontra med arbetsuppgifter så som:
• Fakturering
• Inbetalningar
• Krav- och inkassohantering
• Övrig bokföring
• Daglig kontakt med säljare och kunder via telefon och epost
• Månatliga avstämningar av balanskonton

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom ekonomiområdet. Du bör ha förståelse från reskontraprocesser och har med fördel tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är noggrann, stresstålig och service minded. Vidare bör du trivas i en social roll då du har många kontaktytor på daglig basis, både internt och externt.

Framgångsfaktorer

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet
• God förståelse för reskontraprocesser
• Tidigare erfarenhet som ekonomiassistent är mycket meriterande
• Noggrann, stresstålig och service minded

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Göteborg
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Tina L Kimming 0723-090877
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-31.

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du till en början är anställd av oss på Resultat AB och på sikt kan bli anställd hos Stampen Media AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tina L Kimming 0723-090877 tina@resultatab.se

VisstidsanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Tina L Kimmingtina@resultatab.se072-309 08 77

Ansök senast:2024-08-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail