Kontakt

CONTROLLER PÅ DELTID TILL SCANDIFRONT

Vi söker en engagerad och driven Controller på deltid som vill vara med och utveckla ett dynamiskt bolag. Har du en trygg grund inom redovisning samt en stark analytisk förmåga och visionen att driva fram utveckling? Då kan rollen som Controller hos ScandiFront vara perfekt för dig!

Om företaget

”ScandiFront AB startades 1988. Företaget tillverkar och säljer fönster, dörrar, fasader och tak i glas och aluminium för den svenska marknaden. Inom vår bransch tillhör vi en av de största. Huvudkontoret finns i Täby, produktions-, sälj- och konstruktionsavdelning i Markaryd samt säljkontor i Ystad, Lidköping samt Falkenberg. Vi är i dagsläget totalt 33 anställda. I Täby har vi kontor centralt beläget i fräscha och nyrenoverade lokaler och där sitter vi sju personer. Vi på huvudkontoret arbetar inom försäljning, konstruktion, projektledning, ekonomi, löner och övrig administration.”

Detta är ett långt konsultuppdrag på deltid (ca 50%) som kommer att löpa på i minst ett år.

Dina arbetsuppgifter

Som Controller hos ScandiFront kommer du att vara länken mellan säljavdelningen, ekonomin och ledningen samt spela en central roll i företagets ekonomiska styrning och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Avstämningar
• Kvartalsrapportering
• Årsredovisning
• Successiv vinstavräkning
• Budget- och prognosarbete
• Rapportering till sälj- och projektledning samt styrelse
• Utveckling av affärsstödjande processer gällande projektuppföljning och ekonomisk rapportering
• Stöd och bollplank till ledning

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av analys och strategiskt ekonomiarbete, är trygg i såväl redovisning som ekonomisk rapportering. Vi ser gärna att du har ett genuint engagemang och intresse för verksamheten, dess utveckling och tillväxt framåt. Du har förmågan att driva igenom utveckling samt kravställa interna parter och se till att alla arbetar i linje med verksamhetens affärsmodell.

För att vara rätt i rollen som Controller hos ScandiFront behöver du vara driven, strukturerad, flexibel och framåtlutad i ditt arbetssätt. Tjänsten innebär många kontaktytor där du kommer att vara bryggan mellan säljare, ekonomi och ledningen. Vi ser därför att du är en social, kommunikativ och förtroendeingivande person som har lätt för att samarbeta med andra.

Som Controller kommer du att vara ett viktigt stöd och bollplank till ägare och övriga chefer när ekonomisk information ska tolkas. Du har därmed en viktig funktion i att styra verksamheten i rätt riktning och ska kunna förklara siffrorna och dina analyser på ett pedagogiskt sätt.

Har du tidigare erfarenhet av företag inom byggbranschen, successiv vinstavräkning samt projektcontrolling ser vi detta som ett stort plus.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av analys samt rapportering
• Trygg kunskap i redovisningens alla delar
• Stark analytisk förmåga
• Social, driven och kommunikativ
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: September 2024
OMFATTNING: Deltid, ca 50%
PLACERING: Täby, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-30

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på minst ett år där du är anställd av oss på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban på telefonnummer 073-311 68 62.

VisstidsanställningTäbyDeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se+46 73 311 68 62

Ansök senast:2024-08-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail