Kontakt

BUSINESS CONTROLLER TILL FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB

Vi söker nu efter en Business Controller till FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB. Rollen kommer utgå från det nordiska huvudkontoret på Södermalm. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB med önskad start 1 oktober 2024.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Med verksamhet i över 50 länder och 6 000 anställda över hela världen är FUCHS-koncernen världens största oberoende leverantör av innovativa smörjmedelslösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden. Vi hjälper våra kunder och föreslår förbättringar som driver även deras värld framåt – kompromisslöst och tillförlitligt. Vårt nordiska huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm och den nordiska smörjmedelsanläggningen och laboratorium ligger i Västerhaninge. Anläggningen i Västerhaninge är ny och invigdes år 2020.

Dina arbetsuppgifter

Som Controller kommer du att ingå i ett ekonomiteam om 10 personer, där du kommer vara en av fyra Controllers. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att inkludera:
• Analys och uppföljning av kostnader och utlägg för de nordiska länderna inom bolaget
• Månadsrapportering
• Prognos- och budgetarbete
• Arbeta med förenklingar och förbättringar
• Driva och delta i automatisering- och digitaliseringsprojekt
• Medverkan inom hållbarhetsrapportering
• Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom Controlling

Din profil

Vi ser att du besitter en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi och har med fördel tidigare erfarenhet inom redovisning samt minst 5 års erfarenhet inom rollen som Controller, gärna inom större internationella bolag. Du har ett naturligt intresse för digitalisering och effektivisering med ett stort systemintresse. Du kommer använda Excel och SAP som dina dagliga arbetsverktyg, samt använda och utveckla Analysis for Office, Power Query, SAC och Power BI för automatisering och digitalisering av finansiella uppgifter.
I ditt arbete är du analytisk, engagerad, nyfiken och lösningsorienterad. Som person är du prestigelös och har hög integritet. Det är viktigt för dig att leverera väl genomförda arbetsuppgifter inom satta tidsramar. Du ser ett nära samarbete och öppen kommunikation som viktiga nycklar till framgång och kommunicerar flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Framgångsfaktorer

• Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet som Controller
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Stort systemintresse; erfarenhet av SAP, SAC och Power BI är mycket meriterande
• Avancerad användare av Excel (Power Query och Power Pivot)

Om oss

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Södermalm, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-08-20
Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat har hand om rekryteringsprocessen men där du blir direkt anställd hos FUCHS LUBRICANTS SWEDEN AB. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2024-08-20

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail