Rekrytering och uthyrning av Ekonomer i Stockholm

Är du och ditt företag i behov av Ekonomer i Stockholm? Vi på Resultat har lång erfarenhet av både rekrytering och uthyrning av Ekonomer. Vare sig du behöver en långsiktig lösning eller en mer kortsiktig, så kan vi hjälpa dig. Rekrytering är en avgörande process för din verksamhet och inget att ta lättvindigt på. Stockholm har sedan länge varit vår hemmaborg – vi kan staden och har mångårig erfarenhet av att tillsätta tjänster inom ekonomi. Vår huvudstad är som bekant landets kulturella, politiska, media och också ekonomiska centrum. Vi kan erbjuda spännande tjänster för ambitiösa Ekonomer i Stockholm, både kortsiktigt och långsiktigt.

Vi vet hur utmanande det kan var att rekrytera ekonomer i Stockholm. Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss på Resultat.

 

Beskriv behovet och vad ni söker, så sköter vi resten.

Ett nära och personligt samarbete

Varje dag strävar vi på Resultat efter att vara det mest personliga och engagerade bemanningsbolaget i branschen. Det brinner vi för. Vi vill med det skapa en känsla av delaktighet och personlig relation mellan oss, våra kunder och våra konsulter.

Duktiga Ekonomer – i olika roller

Vi på Resultat har ett brett stall av kompetenta Ekonomer. Bland annat i rollerna Administratör, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Löneadministratör och CFO. Vänd dig med förtroende till oss när du behöver hjälp med rekrytering av Ekonomer i Stockholm. Vi brinner verkligen för att hitta lösningar, där båda parter blir nöjda.


Hur rekryterar vi Ekonomer i Stockholm?

Att rekrytera är en komplex process och det finns otaliga sätt att göra det på. Genom vår gedigna erfarenhet och vårt nära samarbete med våra kunder har vi tagit fram en egen rekryteringsprocess som vi anser vara den allra bästa. Den innehåller många av de traditionella standardiserade momenten, men har framför allt ett stort fokus på den personliga relationen och arbetstesten. Vi kallar den här processen för hyrrekrytering. Vi har med vårt arbetssätt på ett konkret vis etablerat uthyrning av Ekonomer i Stockholm som ett vägvinnande koncept. Det innebär att du som kund inledningsvis hyr Ekonomen, för att sedan ha möjligheten att ta över anställning om både du och kandidaten trivs tillsammans. Under hela hyrperioden lämnar vi på Resultat en garanti att ersätta kandidaten om det skulle vara så att det skaver från något håll.

Resultat har efter år i branschen och goda kontakter erfarenhet av att identifiera rätt ekonom för rätt plats. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg, men hjälper dig vart du än befinner dig i landet.

Vi hyr inte bara ut – vi rekryterar också Ekonomer direkt

Även om vi är kända för vår uthyrning av Ekonomer i Stockholm direktrekryterar vi även kandidater till din verksamhet. Där du som kund anställer kandidaten hos dig från dag ett. Vi genomgår såklart samma gedigna process i de fallen och går helhjärtat in för att hitta bästa möjliga person till just din verksamhet. Det är a och o i rekrytering. Duktiga Ekonomer finns det gott om, men att hitta bästa tänkbara kandidat till just din situation kan vara svårt. Vi sätter prestige och stort värde i att ta oss an utmaningen och erbjuda dig bästa tänkbara anställd. Det är av största vikt för oss och inget vi förringar. När du vänder dig till oss på resultat ska du alltid kunna förvänta dig – just det – resultat.

Jobba som ekonom i Stockholm

Ekonomi är en bred bransch med många spännande möjligheter. I Stockholm har många stora bolag sina huvudkontor, vilket ger ändlösa möjligheter till att göra karriär inom ekonomi. Att inleda som konsult innebär att du snabbt skapar dig kontakter ute i näringslivet, vilket är av högsta vikt. Vi erbjuder tjänster inom bland annat följande roller:

  • Administratör
  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Löneadministratör
  • Controller (Business/Financial)
  • Ekonomichef/CFO

Vi går helhjärtat in för att hitta bästa möjliga person till just din verksamhet.

Är du sugen på att testa något nytt? Vi erbjuder uthyrning av Ekonomer i Stockholm inom olika roller, vilket är ett utmärkt sätt att testa dina vingar. Du kan då under en begränsad tid känna på olika roller inom det breda fältet Ekonomi. Ett perfekt sätt att skaffa dig nya erfarenheter, utan att ta för stora risker. Det är också en attraktiv lösning för arbetsgivare, som snabbt kan få in personal när det krisar.