Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Rekrytering och uthyrning av ekonomer i Stockholm

Sveriges huvudstad och landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det var här Resultat grundades 2012 och det är här vi har valt att placera vårt huvudkontor.

Varje dag strävar vi efter att vara det mest Personliga & Engagerade bemanningsbolaget i branschen. Vi vill med det skapa en känsla av delaktighet och personlig relation mellan oss, våra kunder och våra konsulter. Med kontinuerlig kontakt och personliga möten bygger vi våra relationer och får det nära samarbetet vi önskar ha för att varje dag göra ett bra arbete. När du väljer oss som partner vid en rekrytering eller inhyrning kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att vi kommer hjälpa dig.

Även om vi idag har ökat vår digitala närvaro och kommunikation så betyder det personliga mötet och därmed den personliga relationen mycket för oss. Vi vill vara nära vår kund och vår kandidat. Av erfarenhet vet vi att den optimala matchningen mellan kund och kandidat grundar sig i att vi har lärt känna båda parter, och dom även oss. Det är då vi gör jobbet så bra som vi vill göra det!

Vi har ingen målsättning om att bli störst, vi nöjer oss med att vara bäst!

Lediga tjänster i Stockholm

Rekrytera ekonom i Stockholm

Rätt person på rätt plats är inte alltid lätt. Det finns en rad olika tillvägagångssätt som alla hyllas på olika sätt. Genom vår erfarenhet och vårt nära samarbete med våra kunder har vi slipat och slipat på en rekryteringsprocess som vi anser vara den bästa. En process som innehåller många av de standardiserade momenten men där den personliga relationen och arbetstesten väger extra tungt. Vi kallar processen för hyrrekrytering, vissa andra för hyrköp. Du som kund hyr ekonomen inledningsvis av oss för att sedan ta över anställningen när du och kandidaten tillsammans känner att det är helt rätt matchning. Under hela hyrperioden lämnar vi en garanti att självklart ersätta kandidaten om det från någon part inte känns helt perfekt. Givetvis utför vi också direktrekryteringar där du som kund anställer kandidaten hos dig från dag ett.

Ekonomer i vår vackra stad Stockholm

Att jobba som ekonom i Stockholm

Oavsett om du vill bli jobba som Administratör, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Löneadministratör, Controller (Business/Financial), Ekonomichef/CFO eller med koncernredovisning så har vi jobbet för dig.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm och som anställd ekonomikonsult hos oss erbjuder vi dig friskvårdsbidrag samt att vi har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. Hos oss kan du känna dig trygg.

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05