Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Rekrytering och uthyrning av ekonomer i Göteborg

Sveriges näst största stad och Nordens femte största med sina ca 600 000 invånare i tätorten. Vi etablerade oss som bemanningsföretag i Göteborg 2019 och har hunnit få många fina samarbeten med allt från mindre bolag till större börsnoterade bolag. Vi ser verkligen fram emot en fortsatt tillväxt och många nya samarbeten här i Göteborg.

Lediga tjänster i Göteborg

Rekrytering av ekonomer i Göteborg

Rätt person på rätt plats är inte alltid helt lätt. Det finns många olika arbetssätt som alla lovordas på olika sätt. Med vårt nära samarbete med våra kunder och vår erfarenhet har vi finslipat på en rekryteringsprocess som vi menar är den bästa. En rekrytering som innehåller många av de standardiserade delmomenten men där den personliga relationen och arbetstesten har extra tyngd. Vi kallar det för hyrrekrytering, vissa andra för hyrköp. Du som kund hyr en ekonom i Göteborg inledningsvis av oss för att sedan ta över anställningen när du och kandidaten tillsammans känner att det är helt rätt matchning. Under hela perioden som ni hyr en ekonom i Göteborg av oss lämnar vi en garanti att självklart ersätta kandidaten om det från någon part inte känns helt perfekt. Vi utför givetvis även direktrekryteringar av ekonomer där du som kund anställer kandidaten hos dig från dag ett.

Ekonomer i vår vackra stad Göteborg

Att jobba som ekonom

Oavsett om du vill bli jobba som Administratör, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Löneadministratör, Controller (Business/Financial), Ekonomichef/CFO eller med koncernredovisning så har vi jobbet för dig.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag i Göteborg och som anställd ekonomikonsult hos oss erbjuder vi dig friskvårdsbidrag samt att vi har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. Hos oss kan du känna dig trygg.

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05